GYIK

Nem, minimum 3-an kell, hogy legyetek. Természetesen 4 fős csapat is indulhat.

Nem, nyugodtan szervezhettek vegyes csapatot.

Igen, változtathattok a csapat összetételén a verseny alatt.

Persze! A Regisztráció menüpontban válaszd az Egyéni regisztrációt, így a jelentkezést követően is kereshetsz csapattársakat. Amennyiben egyedül jönnél, mi választunk neked csapatot.

Természetesen nem! Az online fordulókat úgy állítottuk össze, hogy a nulláról kelljen felépítenetek a vállalkozásötleteteket. Így akár azok is új elképzelésekre bukkanhatnak, akik meglévő ötlettel érkeztek. 

Természetesen nem. Tudjuk, hogy ebben az időszakban a tanulás, a sikeres érettségi a legfontosabb. Ám ha úgy döntötök, szeretnétek valamilyen formában továbbfejleszteni ötleteteket, mi szívesen segítünk. Szakmai partnereink között szerepel olyan inkubátorház, akihez bátran fordulhattok.

Igen, azzal, hogy egy személy maximum kétszer indulhat különböző évadokban a versenyen.

A helyezésekért járó pénznyeremények nettó összegek, a virtuális bankkártyán maradt pénz viszont bruttó, ezért abból le kell vonni az adót.

A virtuális bankkártya egyfajta ösztönző rendszer. Kezdetben minden csapat kártyájára 1.000.000 Ft-ot töltünk. Pontlevonás jár azért, ha egy csapat nem tölti fel időben a feladatot, vagy hiányosan tölti fel azt. Ha szorgalmasak vagytok, akár a teljes összeget megőrizhetitek a verseny végéig. A részleteket a versenyszabályzatunkban olvashatod.

A versenyre regisztrálni a www.5letboljovo.hu oldalon tudsz a Regisztráció menüpont alatt.

A verseny 2023. január 10-én (kedd) indul. Két forduló lesz: az elsőben 6 feladatot kell majd ONLINE megoldanotok, ezeket mérföldköveknek nevezzük. Egymásra épülnek majd, és mindegyikhez fog tartozni egy határidő is. A második – döntő – fordulóba az az 5 csapat jut tovább, akik a legjobb eredményt érték el az első fordulóban.